Hula karika és visszér. A visszeres vénák megelőzésére szolgáló gyakorlatok komplexuma

Visszér karika. Piszkei bio köleses karika 4db/cs g, Visszér és karika

Tartalom

  Árnika, valódi ciprus, fürtös salamonpecsét és vadgesztenye visszér karika vízglikolos oldatából és hűsítő adalékanyagokból áll.

  visszér karika

  Ezek a növények flavonoidokban, saponozidokban és prokyanidolokban gazdagok, a P-vitaminhoz visszér és karika hatásúak. Elősegítik a mikrokeringést és erősítik visszér és karika érfalat.

  visszér karika

  A hatóanyagok feszesebbé teszik az érfalat, javíthatják az erekben és a hajszálerekben a mikrokeringést. A Venoceutical hatékonysága a lábak állapotának javulásában jelentkezik és érezhetően csökken a "nehéz láb" érzete.

  Biológiai hatásmechanizmus: Több esztétikai probléma oka a bőr mikroerecskéinek nem megfelelő működése, amely sok nőnek problémát okozhat.

  visszér karika

  Ilyenkor beszélünk a fáradt és elnehezedő láb érzetéről. Ez a jelenség összefüggésben lehet a nem megfelelő vérvisszaáramlással, amelyet a kis erecskék gyenge rugalmassága is okozhat. Speciális kender zselé visszerekre Botanico ml A növényi eredetű aktív összetevők nagymértékben visszér karika a mikroerecskék állapotát.

  visszér karika

  Árnika Arnica montana L. Aktív összetevői a flavonoidok, amelyek serkentik a sejten kívüli folyadékok szétoszlatását és eltávolítását. A növény gyógyító hatású, bizonyos baleseteknél is gyakran használt gyógynövény, hiszen flavonoid tartalmának köszönhetően jótékony hatású a véraláfutások kezelésében.

  visszér karika

  További ajánlott fórumok: Fürtös salamonpecsét Polygonatum multiflorum — a véraláfutások kezelésére használt közkedvelt gyógynövény. Valódi ciprus Cupressus sempervirens — magas prokyanidol tartalma révén védi az erek rugalmasságát és kollagén szöveteit, így elősegíti az erek ellenállóképességét és rugalmasságát.

  Vadgesztenye Aesculus hippocastanum — kitűnő venotonikum visszérbántalmakat gyógyítógyulladásgátló hatású, véd a szabad gyökök káros hatásai ellen.