Duzzadt láb okai és otthoni teendők

Visszérből komment

visszérből komment

Anide75 Április 3. Én dr.

visszérből komment

Bihari Péterhez jelentkeztem be lézeres visszérműtétre Ő már 7 éve csak lézeresen mű, mindenféle visszeret, fekélyes lábat is. Van egy honlapja, ha a nevére rákerestek google-ön, bejön.

Hogyan hat a lágylézer-kezelés?

Remélem, ez nem minősül reklámnak. Szerintem neki van Mao-on a legprofibb honlapja, ezerféle infóval és videókkal. Innen lehet szerezni egy benyomást a stílusáról, személyiségéről. Visszér és citrosept másik doki, akinek nagyon profi honlapja van még dr.

visszérből komment

Szabó Attila. Voltam még dr. Visszérből komment Péternél is, aki szintén egy nagyon kedves orvos, de ő az ujjnyi vastag visszereimet csak a hagyományos módszerrel javasolta műteni, ami több kisebb szúrás, ami picit hosszabb lábadozással, talán picit nagyobb fájdalommal és a fáslis időszakkal jár.

Lágylézer kezelés Szerző: FájdalomKözpont Létrehozva:

Bihari egyetlen combközépi szúrásból lézerrel mindenhová odafér, az én esetemben, visszérből komment meg azt mondta. De egyébként is max. A hagyományos műtéteknél mindenképp van lágyéki bemetszés, ez a lézeresnél elkerülhető.

Visszérkrém

Nekem szimpatikus orvos volt, ott helyben megvizsgálta a lábam UH-gal is. A háziorvosom is csak jókat hallott róla. Megírom majd a tapasztalatokat a műtét után. Annyi még, h dr.

visszérből komment

Laczkó Ágnesnál is jártam, aki elküldött UH-ra és az alapján ő még az injekciózást szkleroterápia is járható útnak tartotta, de ezt Bihari és Berek doktor urak is csak ideiglenes megoldásnak tartották az esetemben, ilyen ronda, kitágult visszereknél.

Én meg nem évre szeretném ezt megoldani, hanem legalább re.

visszérből komment

Sajnos az egész családom visszeres, szval elég nagy a kiújulás esélye, de ezért reménykedem, h most jó ideig nem lesz majd gondom rá.